Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Я вільна

Рік:
Ор. назва:
Step Sistrer
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Стоун 3
Тривалість:
01:49:22
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У Джаміли Бішоп буде дуже напружений рік, адже вона планує вступити до Гарварду, куди потрапляють найкращі. Щоб досягти успіху, героїні фільму потрібно буде отримати рекомендацію, і Джаміла розраховує, що з цією справою їй допоможе мама. Однак та відмовляє, заявивши, що, якщо її дочка зібралася до Гарварду, то всього має домагатися сама. Виходу немає, і Джаміла йде до декана Бермана, який теж колишній випускник. Справа в тому, що одна із сестринства білих студенток прокололася, і тепер решті треба віддуватись. І чудовим варіантом стане навчання дівчат танцювальному степу, в якому Джаміла є справжнім майстром. ©Kino4ua Я вільна 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?