Kino4ua.com
HD 720p
PG

Балет: Життя на пуантах

Рік:
Ор. назва:
Center Stage: On Pointe
Країна:
США
Режисер:
Директор Ікс
Тривалість:
01:32:17
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Телевізійна драма виробництва США, у якій порушуються питання як професійні, а й глибоко особисті. Схожа тема була розкрита у відомій картині «Чорний лебідь», тут показана аналогічна сфера, але з іншого ракурсу.
Світ мистецтва взагалі та балету зокрема з боку видається дуже гарним та привабливим. Але якби глядачі та шанувальники знали, що насправді коїться у цій сфері, коли куліси закриваються, а вистава закінчується! Там панують зовсім не натхнення, працю, талант, а зовсім інші емоції та почуття. Заздрість та жорстокість є атрибутами будь-якої балетної трупи, де кожна танцівниця мріє зайняти місце прими та виконувати лише головні ролі у всіх уявленнях. Найпопулярнішою балетною школою у всьому світі є Американська, і саме тут відбувається дія цієї картини. Навчання тут займає велике місце у мріях будь-якої дівчини, яка любить танцювати, але вчинити сюди дуже складно. У фільмі розповідається про Беллу Паркер, яка має природний дар до танців, а також є сестра – відома балерина. Дівчина хоче вступити до Американської академії балету, але не впевнена у своїх силах, а крім того, її нервує постійне порівняння з успішною родичкою. Саме тому під час вступу та заповнення анкети вона вирішується взяти собі інше прізвище, щоб ніхто не здогадався про родинні зв'язки з сестрою. Але що станеться, коли її обман виявиться розкритим? І чи зможе вона показати себе на високому рівні та зайняти гідне місце у трупі? ©Kino4ua Балет: Життя на пуантах 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?