Kino4ua.com
HD 720p
PG

Ритм Серця

Рік:
Ор. назва:
Heartbeats
Країна:
США, Індія
Режисер:
Дуан Адлер
Тривалість:
01:48:11
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Яскрава, захоплююча історія про кохання зі стрімко, як ритм люблячого серця, сюжетом, що розвивається. Келлі почала танцювати раніше, ніж ходити. Танець – її життя. Ставши студенткою коледжу, вона познайомилася з такими ж одержимими танцями дівчатами. Вони готувалися до виступу на конкурсі, не спали ночами, героїня закинула навіть навчання. Зусилля дівчат були винагороджені, це ще не перемога, а лише перша сходинка.
Несподівано на порозі кімнати з'явилися батьки та молодша сестричка. Вони вже знають, що Келлі не ходить на заняття та останні гроші віддала за окрему кімнату. Усією родиною Андерси летять до Індії, син колеги батька одружується. Жодних відмовок не приймаються.
Індія вразила дівчину, в сучасних національних танцях є те, чого так не вистачало в композиціях Келлі. Особливо виділявся з групи танцюючих статний красень, він і запросив гостю. Асім був професійним майстром, вона почувала себе в його руках то пушинкою, то дорогоцінною квіткою. Невже вони ніколи більше не побачаться? ©Kino4ua Ритм Серця 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
[attachment=6346:utorrentfilmi_fun_ritm-serdca.torrent]
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?