Kino4ua.com
HD 720p
R

Так, балет

Рік:
Ор. назва:
Yeh Ballet
Країна:
Індія
Режисер:
Суні Тарапоревала
Тривалість:
01:57:26
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Ориінал
Дія фільму розгортається у місті Мумбаї, де мешкає один ексцентричний балетмейстер. Це справжній професіонал своєї справи, що звикли розглядати різних талантів, і на своєму віці побачив уже велику кількість танцюристів-початківців, які в своїй кар'єрі так нічого і не досягли. Якось балетмейстер звертає увагу на двох дуже талановитих підлітків, які, звичайно ж, не можуть собі дозволити навчання у школі. Їх ніщо не лякає, і вони готові ризикнути всім, аби їх унікальні здібності дали їм можливість розпочати успішну кар'єру. Чи зможуть герої фільму пройти через усі випробування і зрештою здійснити свою мрію? ©Kino4ua Так, балет 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?