Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мамма мія!

Рік:
Ор. назва:
Mamma Mia!
Країна:
США, Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Філліда Ллойд
Тривалість:
01:48:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Веселий фільм "Мамма М1А!" познайомить глядача з історією Софі – молодої дівчини, яка виходить заміж, і хоче, щоб одруження було ідеальним. Для цього потрібен її батько, адже за традицією глава сімейства має вести наречену до вівтаря. Але тут є проблема, оскільки вона не в курсі, хто її тато, бо мати ретельно приховувала цю інформацію. У пошуках біологічного батька, Софі звертається до щоденника матері, де описуються стосунки із трьома чоловіками. Недовго думаючи, вона надсилає запрошення відразу всім. Веселощі починається з моменту, коли потенційні батьки приїжджають на весілля! ©Kino4ua Мамма мія! 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?