Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Первісний (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Primal
Країна:
США
Режисер:
Генндій Тартаковський
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Доісторичні часи. Ледве не ставши обідом гігантського крокодила, первісна людина повертається з риболовлі до рідної печери прямо в той момент, коли зграя хижих динозаврів з'їдає його жінку та дітей. Незабаром осиротілий чоловік несподівано для себе поєднується з тиранозавром, який намагається безуспішно захистити дитинчат від тих же хижаків, що вбили його родину. Це виявиться початком незвичайної дружби у світі, де все, що ворушиться, або стане твоєю здобиччю, або спробує зжерти тебе. ©Kino4ua Первісний (1, 2 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?