Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кілер Сьомий / Вбивця з ножицями (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Scissor Seven
Країна:
Китай
Режисер:
Хе Сяофен
Тривалість:
00:13:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UFDUB
Головний персонаж цього анімаційного китайського серіалу втратив пам'ять. Він мріє повернути втрачене, проте, здається, що шансів у героя небагато, адже він опиняється у самому епіцентрі божевільних подій, пов'язаних із боротьбою за владу. Ворогуючі фракції не жартують одна з одною, організовуючи найбожевільніші облави і влаштовуючи відкриті сутички. Персонаж намагається прийняти власну позицію, яка виявиться найвигіднішою для нього самого. Він озброюється ножицями і вирушає на війну, представляючи образ квазі-ассасина. Він, як і раніше, мріє повернути пам'ять, але для початку потрібно вижити в атмосфері постійної напруги. ©Kino4ua Кілер Сьомий / Вбивця з ножицями (1 - 4 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?