Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Дзеркальце, дзеркальце

Рік:
Ор. назва:
Mirror, Mirror / Espejo, Espejo
Країна:
Іспанія
Режисер:
Марк Креюе
Тривалість:
01:19:54
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Відома іспанська косметична компанія "Медіна Косметікс" готується з розмахом відзначити своє п'ятдесятиріччя на ринку. На цьому тлі кілька співробітників зазнають серйозної кризи ідентичності, що змушує їх шукати відповіді, розмовляючи з власним відображенням у дзеркалі. Серед них: працівник середньої ланки Альваро, пихатий нарцис, який має проблеми в розумінні жінок; енергійна Паула, відповідальна за соціальні мережі та рекламні ролики; Христина, яка вважає себе чоловіком, замкненим у жіночому тілі; і непоказний Альберто, який прагне знайти впевненість. ©Kino4ua Дзеркальце, дзеркальце 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
Основний торрент
[attachment=6363:zerkalo_zerkalo1_2022_web-dlrip_1914919.torrent]
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ірина
    28 жовтня 2022 23:21
    + 0 -
    Фильм интересен своим неожиданным сюжетом. Однозначно заставляет задуматься... Думаю, добавила бы его в свою библиотеку)