Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Найщасливіша дівчина на світі

Рік:
Ор. назва:
Luckiest Girl Alive
Країна:
США
Режисер:
Майк Баркер
Тривалість:
01:55:17
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Історія розповідає про Ані Фанеллі, письменницю глянсового журналу під назвою «Жіноча Біблія», де, за її власним зізнанням, вона отримала ступінь журналіста. Вона має гламурний бос ЛоЛо Вінсент. У жінки також є обручка з гігантським каменем на пальці завдяки її шикарному нареченому Люку Харрісону, спортсмену. Але в житті Ані все не так, як здається. Колись вона була Тіфані ФаНеллі, сором'язливою старшокласницею, яка просто намагалася пристосуватися до своїх багатих однокласників. Головна героїня таїть у собі темне минуле. ©Kino4ua Найщасливіша дівчина на світі 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?