Kino4ua.com
480p
G

Принцеса-лебідь 3: Таємниця зачарованого королівства

Рік:
Ор. назва:
The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Річард Річ
Тривалість:
01:09:38
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У королівстві більшість людей чекала на міське свято, яке проводили принц і принцеса. Можливість отримати призи та подивитися на молоду пару радувала мешканців міста, а діти знали, що саме цього дня зможуть отримати цукерки. Усі приготування майже завершено, принцеса Одетта займається останніми штрихами, навіть не підозрюючи, що саме на неї відкрито полювання. Святу раді не всі, а у чаклунки Зельди він взагалі викликає неприємне тремтіння. Тому вона вирішує влаштувати спеціальне свято – лише для себе. План потрібен їй, щоби викрасти принцесу, позбавивши свята всіх мешканців. А також продовжити чаклунство, але вже за допомогою світлої дівчини, яка опиниться в її руках. ©Kino4ua Принцеса-лебідь 3: Таємниця зачарованого королівства 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?