Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

У глибину: Вбивство на підводному човні

Рік:
Ор. назва:
Into the Deep: The Submarine Murder Case
Країна:
Данія
Режисер:
Емма Салліван
Актори:
Тривалість:
01:27:18
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
10 серпня 2017 року датський винахідник Пітер Мадсен жорстоко вбив шведського журналіста Кіма Уолла на саморобному підводному човні на водних шляхах поблизу Копенгагена. Роком раніше режисер Емма Салліван почала документувати Медсена; його проекти, включно зі створенням ракети, щоб стати першим космонавтом-любителем; і група ентузіастів-помічників, залучених до його майстерні, щоб допомогти побудувати їх. Через цю шокуючу послідовність подій і вражаючу кінозйомку Саллівана жахлива правда про те, що сталося з Воллом, може бути розказана як ніколи раніше. ©Kino4ua У глибину: Вбивство на підводному човні 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?