Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

Після Янга

Рік:
Ор. назва:
After Yang
Країна:
США
Режисер:
Когонада
Тривалість:
01:36:16
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Всі ці моральні дилеми начебто спадщина основи — того самого оповідання. Поважно ставлячись до оригінального твору, він знімає самостійне кіно. Когонада — можливо, найвідоміший відеоесеїст у світі, його «Руки Брессона», «Очі Хічкока» та багато інших робіт стали миттєвою класикою. У 2017 році вийшов його дебютний повнометражний фільм «Коламбус», тиха та ніжна історія про кохання та архітектуру. В усіх відношеннях чудова картина, але ніби надто скромна. Порівняно з ним «Після Янгу» – це навіть не крок уперед, а перехід до іншої ліги. Про цю стрічку часто говорять, що вона виглядає так, ніби Ясудзіро Одзу (Токійська повість) вирішив зайнятися науковою фантастикою. І це, звичайно, вірно, але лише частково: псевдонім режисер і справді запозичив від постійного сосценариста Одзу, Кого Нада. Однак зайвого епігонства все ж таки чекати не варто, зрештою не Японією єдиної: у багажі режисера є есе і про Бергмана, і про Лінклейтера, і про Годара, і про багато інших і багато іншого: від італійського неореалізму до серіалу «На всі тяжкі ».

Звичайно, від людини, яка досконало вивчила всі прийоми найвизнаніших режисерів світу, чекаєш чогось такого ж визначного. І тим приємніше, що ці очікування виправдовуються. «Після Янга» хочеться хвалити за все й одразу. Одночасно за сміливість і за стриманість, за всеосяжність і за найтонше опрацювання кожної теми. А вже з цього питання мільйоном пелюсток розпускаються думки і про механізм пам'яті, і про виховання дітей, і про любовні стосунки, і так далі, і таке інше. ©Kino4ua Після Янга 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Hennadiy
    Hennadiy
    5 листопада 2022 20:33
    + 0 -
    rage Фільм від наркомана-педофіла. Шкода часу!