Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нестримні 3

Рік:
Ор. назва:
The Expendables 3
Країна:
США
Режисер:
Патрік Хьюз
Тривалість:
02:06:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Готується до виходу наступна третя частина найгарячішого блокбастера останніх років. Кіноепопея продовжується і група нестримних готова до будь-яких пригод. У фільмі Нестримні 3, зіркова команда відчайдушних бійців рятуватиме світ від 3-ї світової війни. Їм доведеться проникнути в саме пекло - Головну військову базу США та знешкодити атомні ракети, спрямовані на Росію. У цій частині до команди Нестримних приєднається Ніколас Кейдж, який зараз перебуває на піку своєї популярності. Фільм вийде на великі екрани лише у 2014 році, оскільки фільм обіцяється бути наповненим різними спецефектами, та й режисерський та акторські склади дають про себе знати. ©Kino4ua Нестримні 3 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?