Kino4ua.com
HD 720p
R

Гра смерті 2 / Башта смерті

Рік:
Ор. назва:
Game of Death II
Країна:
Гонконг
Режисер:
Нг Сюень
Тривалість:
01:35:57
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Ло женеться за викрадачами, але гине від отриманих у поєдинку ран. Звістки про смерть старшого брата сягають його родича Боббі. Молода людина вирішує поквитатися з лиходіями і вирушає в дорогу. Пошуки призводять до Шермана Лана, який вручає герою касету з фільмом. Запис показує Цзіня, який знаходиться в якомусь китайському маєтку. Господарем цього імені є ексцентричний боєць Льюїс, відомий своєю нещадністю до повалених ворогів. Юний майстер надає гідну відсіч Льюсу та отримує запрошення бути гостем у його будинку деякий час. У замку борця є загадкова вежа, де воїни проходять випробування. Хлопцю належить розгадати таємницю цієї споруди, з'ясувати її зв'язок із братом та її другом, а також здійснити відплату за їхню загибель. ©Kino4ua Гра смерті 2 / Башта смерті 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?