Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Книжкова принцеса (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mushikaburi Hime
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Івасакі Таро
Тривалість:
1 серія: 23:45 (цілком серій: 12 із 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Переклад:
Російською - Оригінал
Все свідоме життя дівчина віддавала перевагу гучній компанії однолітків — бездоганному суспільству книг, за що й отримала прізвисько Принцеса-бібліофіл. Зрозуміло, з головою зануритися у світ слів Еліанна може лише завдяки статусу аристократки, однак він і накладає на неї певні зобов'язання. Будучи благородного походження, Еліанна повинна мати офіційний наречений.

Пошуки відповідного чоловіка — непросте питання і для звичайних дівчат, а для книголюба Еліанни взагалі загрожував перерости в нерозв'язну проблему, але їй посміхнувся успіх. Наслідний принц Крістофер Селкирк Ешеральд запропонував дівчині угоду: він дає Еліанне можливість насолоджуватися читанням, скільки її душеньці завгодно, а натомість вона укладає з ним фіктивні заручини.

Наступні кілька років Еліанна, яка стала нареченою принца, провела у благословенному щастя, адже вона поступово навчилася спілкуватися не лише з книгами, а й з людьми, і знаходити з ними спільну мову. Досягнутий прогрес та довгоочікувана свобода мали стати гідною нагородою для Еліанни, коли їх з принцом угода перестане бути актуальною, але з якоїсь причини вона зовсім не відчуває радості. Крістофер захопився іншою дівчиною і розглядає можливість справжньої заручини, але Еліанна, яка за домовленістю повинна з легким серцем попрощатися з принцом, починає усвідомлювати, що вона не така байдужа до Крістофера, як завжди вважала. ©Kino4ua Книжкова принцеса (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?