Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Цукор

Рік:
Ор. назва:
That Sugar Film
Країна:
Австралія
Режисер:
Деймон Гемо
Тривалість:
01:41:36
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Йтиметься не про ту солодку речовину, яку ми звикли додавати в чай чи каву, а про підступну складову будь-якого свіжого вичавленого соку, злакових каш швидкого приготування, протеїнових батончиків та інших продуктів харчування, що подається нам як «здорова їжа».
Розрахувавши свою дієту так, щоб у день виходило не більше сорока чайних ложок, якщо переводити його у їжі, що вживається в чистий вигляд, наш герой приступає до експерименту, щодня проводячи дослідження над зміною не тільки свого тіла, але і поведінки. Подорожуючи Австралією та США, наш герой вживає продукцію різних виробників, під час своєї подорожі зустрічаючись з представниками бізнесу, вченими, лікарями та журналістами, обговорюючи з ними важливі питання, пов'язані зі здоров'ям. Незабаром він починає помічати собі жахливі результати, як і фізичному, і емоційному плані. ©Kino4ua Цукор 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?