Kino4ua.com
480p
G

Барбі: Маріпоза та принцеса фей

Рік:
Ор. назва:
Barbie: Mariposa & The Fairy Princess
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вільям Лау
Тривалість:
01:19:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Тут мешкають добрі друзі Маріпоси, яка прибула в долину з метою налагодити добросусідські стосунки. Хоча з королем спільну мову знайти вийшло не з першого разу, принцеса Катанія відразу стала для головної героїні доброю подругою.
Але зла чаклунка вже почала приводити в життя підступні плани, які здатні знищити місце проживання чарівних істот. Маріпосе (Барбі), яка заручилася підтримкою надійних товаришів, необхідно впоратися з нелегким завданням і подолати підступного супротивника.
Представлена анімаційна стрічка виконана з використанням сучасної 3Д графіки, так що справжні шанувальники Барбі та просто любителі насолодитися якісним промальовуванням, отримають справжнє задоволення від перегляду цього мультфільму. Харизматичні персонажі, прекрасні пейзажі, барвисті костюми – на нас чекає море адреналіну та задоволення від спостереження за пригодами милих фей, які прагнуть захистити рідний будинок від неминучої катастрофи ©Kino4ua Барбі: Маріпоза та принцеса фей 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?