Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Можливості кар'єри / Як зробити кар'єру

Рік:
Ор. назва:
Career Opportunitie
Країна:
США
Режисер:
Браян Гордон
Тривалість:
01:22:56
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джимові завжди хотілося почуватися королем ситуації, тому він шукав відповідну для цього роботу. Посада нічного охоронця у найбільшому у місті супермаркеті здавалася для цього найбільш підходящою. Щойно зачинялися двері за останнім покупцем, він вважав себе справжнім господарем ситуації. До самого світанку вся територія та товари знаходилися в його розпорядженні, чим не можна було не скористатися. Наївний хлопець поглинав колу, мріяв і катався на роликових ковзанах до моменту здачі зміни. Ніхто не здогадувався про подробиці його робочої зміни, бо щоразу охоронець залишав по собі ідеальний порядок.
Якось ситуація вийшла з-під контролю Джима, змусивши його чимало похвилюватися щодо того, що відбувається. У розпал відбування робочої зміни він зауважив, що знаходиться жоден на території супермаркету. Приваблива та загадкова незнайомка проникла таємно до магазину теж із певною метою. Аботнику довелося на якийсь час залишити свої розваги задля з'ясування ситуації та спроб зрозуміти, як далі чинити з ненавмисною знайомою. Він не міг допустити, щоб вона розповіла правду щодо побаченого, але й залишати її в магазині було небезпечною витівкою. ©Kino4ua Можливості кар'єри / Як зробити кар'єру 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?