Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вінчестери (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
The Winchesters
Країна:
США
Режисер:
Глен Уінтер, Джон Ф. Шоуолтер, Клаудія Ярмі
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «Вінчестери» про історію монстрів, що населяли землю задовго до появи на ній мисливців. Згодом люди вирішили дати їм відсіч, намагаючись врятуватися від натиску кровожерливих монстрів. Дін Вінчестер розповідає історію своїх батьків. Він вважає їх справжніми героями, про яких мають дізнатися про все. Незважаючи на всі перепони, вони залишалися разом за життя і навіть після смерті. Їхня зустріч ніколи не мала статися, а шалене кохання було здатне зруйнувати їхні перепони. Дін був їхнім першим сином, на долю якого випало чимало випробувань. Найголовнішим із них було виховання нестерпного братика Семмі. Мері Кемпбелл походила з роду мисливців. Дівчина ще в дитинстві навчилася стріляти, користуватися мечем та вбивати чудовиськ. Вона вважала порятунок людей своїм головним призначенням, але всіляко намагалася вберегти від самих улюблених. Вона приховувала свою таємницю від хлопця. Джон не зміг розлюбити дівчину навіть після того, як правда вилилася назовні. Вони продовжили полювання разом, колесили країною на чорній Імпалі і розслідували найзагадковіші справи. Вінчестери бажали іншої долі лише своїм синам, але й їм не вдалося сховатися від темряви ©Kino4ua Вінчестери (Сезон 1) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?