Kino4ua.com
480p
NC-17

Пустунка

Рік:
Ор. назва:
Monella
Країна:
Італія
Режисер:
Тінто Брасс
Тривалість:
01:44:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Оригінал
Події картини розвиваються на півночі Італії у невеликому містечку в середині п'ятдесятих років минулого століття. У центрі історії молодик Мазетто і дівчина Лола, які дружать практично з пелюшок і, подорослішавши, мають намір одружуватися. Але ось погляди на дошлюбне життя у цих двох різко відрізняються: хлопець не має наміру позбавляти невинності кохану раніше весілля, дотримуючись старомодних принципів, але дівчина, виявляється, невитримана — вона не планує з невинністю чекати своєї першої шлюбної ночі, панночка прагне неприборканого кохання. Усередині юної леді вирують пекучі пристрасті, яким немає виходу і, перш ніж поєднуватися узами шлюбу, Лола збирається переконатися, що обранець є чудовим коханцем. Героїня робить все для того, щоб упоратися з несучасними переконаннями коханого і спокусити юнака, але той виявляється «міцним горішком» і обіцяє нареченій, що все трапиться в їхню шлюбну ніч. Абсолютно не згодна з таким рішенням красуня сама прямує на пошуки плотських втіх, зібравшись у невелике турне, де вона з головою поринає у світ чуттєвих насолод, не в змозі більше утримувати своє бажання. ©Kino4ua Пустунка 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Hennadiy
    Hennadiy
    29 жовтня 2022 21:06
    + +2 -
    Ерекція не припинялась впродовж всього фільму. Дружина в захваті, сама не розуміє чому.