Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Чи можна полагодити такий мозок, як у мене?

Рік:
Ор. назва:
Can You Rebuild My Brain?
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Стівен Фінніган
Актори:
Тривалість:
00:46:29
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Da Vinci
Переклад:
Original English Оригінал
Лотьє Соддерленд була комунікабельною 34-річною дівчиною з хорошою роботою та яскравим світським життям. Одного разу вночі вона пережила інсульт, який ледь не вбив її та залишив у неї незворотне пошкодження мозку. П’ять років потому вона все ще бореться з такими простими завданнями, як читання, але зараз Лотьє вирішила зрозуміти, як працює людський мозок.

У цьому чудовому фільмі вона знайомиться з піонерами нейронауки, які досягли неймовірних успіхів у спробі відновити «зламаний мозок», і їхніми пацієнтами, які мають карколомні та надихаючі історії. Лотьє залишається гадати, скільки насправді наука знає про складний орган, який робить нас тими, ким ми є. ©Kino4ua Чи можна полагодити такий мозок, як у мене? 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?