Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таємниці старих будинків: Смертельний вчинок. Розгадка на видному місці

Рік:
Ор. назва:
Deadly Deed: A Fixer Upper Mystery
Країна:
США
Режисер:
Марк Жан
Тривалість:
01:21:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | EnterFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Шеннон Хьюз працює реставратором будинків у своєму рідному прибережному містечку. Нещодавно вона закінчила проект для своєї старої подруги Дженніфер і тепер сподівається переробити історичну будівлю для письменника Мака Саллівана, який нещодавно переїхав до міста. Проте справи набувають похмурого обороту, коли одного ранку Шеннон виявляє тіло свого сусіда Джессі, дядька Дженніфер. Поліція вважає, що він випадково спіткнувся і в падінні вдарився головою, але жінка підозрює, що все не так просто. Вона знаходить невеликі підказки, які вказують на вбивство. Поєднавши зусилля з Маком, Шеннон вирушає на пошуки доказів, що підтверджують її теорію. ©Kino4ua Таємниці старих будинків: Смертельний вчинок. Розгадка на видному місці 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?