Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Інтерв’ю з вампіром

Рік:
Ор. назва:
Interview with the Vampire
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Леван Акін, Кейт Павелл, Алан Тейлор
Тривалість:
до 01:00:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія серіалу відбувається у XVIII столітті, у Новому Орлеані. Він ходить цією землею вже кілька сотень років. Він дивився, як ідуть війни, розвивається місто, руйнуються і з'являються нові будівлі, гинуть його близькі люди. Вампір ніколи не скаржиться на свою сутність, адже саме звернення допомогло йому впоратися з тривалою депресією та відмовитися від ідеї суїциду. Хлопець перебував на межі життя та смерті, коли зустрів Лестата де Ліонкура. Той запропонував йому позбутися непотрібних думок, пролити лише краплю крові та стати тим, від кого людей кидає у жах. Перетворення змусило Луї забути про колишній біль. Він втратив дружину та єдину дитину, а тепер ніби народився заново. Його життя розділилося на дві частини. Колишня здавалася йому справжнім кошмаром, але й у новій було чимало розчарувань та тяжких душевних мук. На відміну від інших кровопивців, де Пон дю Лак відмовляється вбивати простих смертних. Він харчується виключно кров'ю тварин і погоджується дати інтерв'ю, щоб поділитися думками, що накопичилися. ©Kino4ua Інтерв’ю з вампіром 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?