Kino4ua.com
480p
NC-17

Дика орхідея 2: Два відтінки смутку

Рік:
Ор. назва:
Wild Orchid II: Two Shades of Blue
Країна:
США
Режисер:
Залман Кинг
Тривалість:
01:47:46
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм Дика орхідея 2: Два відтінки смутку - це американська драма, знята 1991 року культовим режисером еротичного кіно Залманом Кінгом. У центрі сюжету — історія про тендітну і чуттєву дівчину Блю, яка волею долі опинилася в публічному будинку після смерті свого батька. Але на прекрасну Блю попереду чекають чималі потрясіння — від доленосного знайомства з красенем Джошем до злощасної зустрічі з сенатором Діксоном...

Блю МакДональд - ранима і дуже ніжна дівчина. З самого дитинства її життя було сповнене сумними подіями. Мати Блю — повія, яка кинула свою дитину в ранньому дитинстві, а батько — джазовий музикант, який зловживає героїном. Але одного разу, не впоравшись зі згубною звичкою, він вмирає, залишивши свою малолітню дочку зовсім одну. Їй доводиться хоч якось продовжувати справу батька, працюючи в джазовому музичному клубі. Але юна дівчина не справляється зі своїми обов'язками, і господар закладу вирішує продати її в престижний бордель, який спеціалізується на співпраці виключно з високопосадовцями. Будучи ще зовсім школяркою, Макдональд потрапляє в публічний пансіон, де про неї всіляко дбають, як про рідку квітку, плекаючи природну чуттєвість і привабливість.

Якось Блю зустрічає цікаву молоду людину Джоша, яка відразу ж вселяє їй довіру. Але Джош не просто зовні вродливий і привабливий, він також розумний і добрий, що рідко зустрічається серед брудного оточення головної героїні. Але чи зможе дівчина зізнатися йому у своєму невдалому минулому і не менш вдалому теперішньому? Адже працюючи повією, так складно завоювати прихильність гідного чоловіка, тим більше, коли тобі доводиться обслуговувати клієнтів вдома, виконуючи всі гидкі бажання. ©Kino4ua Дика орхідея 2: Два відтінки смутку 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
21+
21+
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?