Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Залізний кулак (Сезон 1-2)

Рік:
Ор. назва:
Iron Fist
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Дал, Том Шенкленд, Мігель Сапочнік, Юта Брейзвітц, Різза, Фаррен Блекберн, Кевін Танчароен, Джет Вілкінсон, Пітер Хоар, Дебора Чо, Енді Ґоддар, Стівен Сурджик, Девід Добкін, Рейчел Талалай, Тоа Фрейзер, М. Дж. Бассетт, Майрзі Алмас, Філіп Джон, Юліан Голмс, Сенфорд Букставер, Джонас Пейт
Тривалість:
1 серія: ~55 хв. (цілком серій: 23)
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Цикл проектів з коміксів Marvel представляє чергового героя, який входить до легендарної команди Захисників, яка стоїть на варті правопорядку рідного міста.
Багато років тому, найвпливовіша родина регіону, зникла у горах. Їхній літак потеплів аварію, і слідство вирішує, що всі загинули. Компанія глави сім'ї переходить до друзів сімейства. Основна сюжетна лінія починається з неоднозначної події. У мегаполісі з'являється людина і стверджує, що саме вона і є Денні Рендел, що вважався загиблим, спадкоємець багатомільйонного статку. Звичайно ж, йому ніхто не вірить, і навіть більше. Колишній компаньйон батька вирішує позбутися спадкоємця корпорації будь-якими способами. ©Kino4ua Залізний кулак (Сезон 1-2) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?