Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Учитель

Рік:
Ор. назва:
The Teacher / Ögretmen
Країна:
Туреччина
Режисер:
Корай Керімоглу
Тривалість:
00:30:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет турецького серіалу Вчитель/Ogretmen знайомить нас із неординарним хлопцем. Здобувши диплом про вищу освіту в одному з університетів країни, він отримує місце своєї першої роботи в одній із міських шкіл. До того ж, стає ще й класним керівником одного з початкових класів. Завдяки своїм професійним і особистим якостям вчитель-початківець, за короткий період часу, завойовує авторитет всього колективу школи, а також любов і повагу своїх учнів. Малята із задоволенням старанно вчаться, і намагаються бути схожими на свого наставника, який став для них рідною та близькою людиною. У таких плідних працях проходять день за днем. І ось колись маленькі першокласники навчаються у третьому класі. Ще трохи, і вони будуть випускниками початкової школи. Але раптом несподівано трапляється непоправне. Трагічна подія стає емоційним потрясінням для всіх. Учениця старших класів, успішна спортсменка – плавчиха, після звинувачення у застосуванні допінгу робить суїцид. Цей випадок стає фактором, що дестабілізує, для всієї школи. Молодий учитель бере на себе ініціативу щодо з'ясування обставин загадкового самогубства. Він повідомляє, що весь 3-А клас тепер має у заручниках. Вчителі, батьки та учні завмерли в очікуванні озвучення вимог вчителя ©Kino4ua Учитель 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?