Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Севедж Рівер (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Savage River
Країна:
Австралія
Режисер:
Джослін Мурхаус
Тривалість:
1 серія: ~ 50 хв. (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія сюжету цього напруженого трилера розгортається у віддаленому та ізольованому містечку Севідж-Рівер (Дика річка), куди повертається головна героїня фільму – молода дівчина Мікі Андерсон (Кетрін Лангфорд). Вона відсиділа за ґратами 10 років за вбивство іншої місцевої дівчини. Цей злочин Мікі вчинила у підлітковому віці, а зараз, нещодавно випущена з в'язниці, вона повертається до рідного містечка, сповнена рішучості залишити минуле позаду та розпочати нове життя. Проте місцеві жителі, пам'ятаючи те, що сталося, схоже, не пробачили її, вони продовжують ставитися до Міки з недовірою.

Тим не менш, після довгих років розлуки Мікі знову возз'єднується зі своєю матір'ю Лінн (Надін Гарднер) та братом-близнюком Террі (Купер ван Грутель). Вона починає зустрічатися з місцевим хлопцем Джоелом (Марк Коулз Сміт) і знаходить роботу на місцевій м'ясній фабриці, що належить синові мера міста Кевіну (Деніел Хенсол), який підтримує місто на плаву, використовуючи нелегальних біженців як дешеву робочу силу. Коли Мікі влаштовується на бійню, вона стикається з жорстокою реальністю: Севідж-Рівер – це місто, побудоване на крові та різанині.

Однак реінтеграція Мікі у суспільство ускладнюється тим, що за кілька днів після її повернення у місті відбувається ще одне вбивство. Мертве тіло належить Х'ю Ленгу (Ендрю Гілберт) – батькові тієї дівчини, яку Мікі убила багато років тому. Що це – просто збіг чи хтось грає з головною героїнею у небезпечну гру, яка може знову коштувати їй свободу? Коли Мікі стає головною підозрюваною, вона вирішує провести власне розслідування, щоб очистити своє ім'я, проте секрети, які вона розкриє під час цієї справи, змусять її жахнутися. ©Kino4ua Севедж Рівер (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?