Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Андор (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Andor
Країна:
США
Режисер:
Бенджамін Карон, Тобі Гейнс, Сусанна Уайт
Тривалість:
1 серія: ~ 40 хв. (цілком серій: 12/12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Рідна планета Кассіана Андора, як і сотні інших світів у Галактиці, постраждала від Галактичної Імперії, а сам Кассіан вимушений відкрити своє походження. Він веде підпольний образ життя — ворує і продає навороване на чорному ринку, щоб забезпечити своє існування і заботитись про прийнятну матерію. І саме цьому молодому і циничному вору належить влитися в ряди ще тільки формуючогося Альянса повстанців і в майбутньому стати одним із самих незвичайних і преданих його учасників, народженим лідером, готовим віддати життя для світу і справедливості в Галактиці. ©Kino4ua Андор (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?