Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Я тебе пам'ятаю / Привіт, монстр

Рік:
Ор. назва:
I Remember You
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Джин Вон Кім, Но Санг Хун
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | K'Di
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой серіалу – чоловік на ім'я Лі Хьон. Багато років тому його служба занесла до Сполучених Штатів Америки, де він провів досить багато часу. За фахом він – криміналіст, майстер своєї справи. Всі завдання, які надходять до нього – виконуються з великою відповідальністю та професіоналізмом. Але сталася ситуація, яка спровокувала переїзд хлопця на батьківщину. Кілька років тому його молодший брат безвісти зник і досі він перебуває в розшуку. Росли два брати без сім'ї, тому що батька знаходився більшу частину свого часу на роботі, а мати вони зовсім не пам'ятають, оскільки вона практично одразу померла.

Відразу після повернення до Кореї, головний герой занурюється повністю в роботу. Він береться за особливо небезпечні злочини і має намір з'ясувати їхню причину і винних. Також він влаштувався викладачем до університету, де проводив ранковий час свого дня.
У цьому місті на службу до Лі приходять молода дівчина на ім'я Ча Джі Ан. Вона прекрасний співробітник і дуже спритно складає портрети в'язнів. Почавши працювати разом, молода пара активно та успішно розкриває одну за одною справи. Їх починають боятися всі місцеві злочинці, але побоюватися треба, як виявилося, одне одного. Виявилося, що батько дівчини – людина, яка знищила сім'ю чоловіка. Але про це далі ©Kino4ua Я тебе пам'ятаю / Привіт, монстр 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?