Kino4ua.com
480p
G

Барбі та лускунчик

Рік:
Ор. назва:
Barbie in the Nutcracker
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Оуен Герлі
Тривалість:
01:16:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Клара — молода дівчина, яка навчилася не боятися труднощів після того, як ще в ранньому віці втратила своїх батьків. Разом із молодшим братом Томмі, вона проживає в будинку свого суворого дідуся. На Різдво тітонька Елізабет дарує їй подарунок — Лускунчика, який для Томмі є чимось незрозумілим та потворним. Проте тітка стверджує, що всередині іграшки б'ється добре серце справжнього принца. Таємничим чином опівночі Лускунчик оживає, щоб зупинити Мишиного короля, який проник у будинок разом зі своєю численною армією. Однак йому не вдається врятувати Клару, оскільки Мишачий король встигає накласти на неї прокляття, яке зменшує дівчину до розмірів іграшки. Єдиний хтось може зняти закляття — принцеса Карамелька, ось тільки знайти її зовсім непросто. Протягом довгих років Лускунчик вів її пошуки, сподіваючись, що вона позбавить його прокляття, проте він так і не зміг знайти її. Можливо, тепер разом з Кларою їм вдасться відшукати принцесу... ©Kino4ua Барбі та лускунчик 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?