Kino4ua.com
480p
G

Барбі як Рапунцель

Рік:
Ор. назва:
Barbie as Rapunzel
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Овен Херлі
Тривалість:
01:23:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця дивовижна історія сталася з героїнею мультфільму Барбі та дракон — прекрасною дівчиною Рапунцель, яка була володаркою найдовшого у світі волосся. Давним-давно, коли у світі панували чари, існували дракони та різні чудовиська, жила гарна дівчина Рапунцель. Вона жила в замку, розташованому в дрімучому лісі в оточенні чарівної стіни, що приховувала замок від сторонніх очей. Рапунцель ніколи не виходила з вежі замку, а її єдиними друзями стали кролик Гобі та драконіха Пенелопа. Зла чаклунка тримала Рапунцель під замком, а охороняв її величезний і страшний дракон Х'юго. Найбільше дівчина обожнює малювати картини, а випадково знайдена чарівна кисть допомагає Рапунцель пережити захоплюючі пригоди, а також здобути волю і знайти своє кохання. ©Kino4ua Барбі як Рапунцель 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?