Kino4ua.com
HD 720p
R

Розслідування Гейлі Дін. Воля до вбивства

Рік:
Ор. назва:
Hailey Dean Mystery. A Will to Kill
Країна:
США
Режисер:
Майкл Робісан
Тривалість:
01:23:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ІндигоTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
У Хейлі Дін убили нареченого Вілла, і його смерть дуже вплинула на дівчину. Переглядаючи коробку з фотками, згадуючи час, коли вона навчалася в коледжі, Хейлі раптом розуміє, що втратила зв'язок із однією зі своїх подруг із коледжу – Еммою. Насправді ніхто не чув про ту дівчину за всі ці роки. Чи могла вона бути ключем до того, що сталося? Де вона зараз? І чи була Хайлі мішенню? Це не лише особиста справа для Хейлі, а й для Денні, молодшого брата Вілла, який став поліцейським. Емма була репортером новин коледжу, і в неї були вороги. Хейлі ледве знала її, але вона вважає, що існує зв'язок між зникненням Емми та вбивством Вілла. Хейлі сумнівається, поки не з'явиться фальшивий обліковий запис у соціальних мережах... Хейлі знає, що вона близька до вирішення справи Емми і до того, щоб дізнатися правду про смерть Вілла. ©Kino4ua Розслідування Гейлі Дін. Воля до вбивства 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?