Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Базіка (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Big Mouth / 빅마우스
Країна:
Південна Корея
Режисер:
О Чун Хван, Бае Хьон Джін
Тривалість:
1 серія: 01:02:32 (цілком серій: 05 з 16)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BambooUA
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі південнокорейського серіалу, знаходиться молодик який одержимий ідеєю стати успішним адвокатом. Але вся його балаканина була абсолютно дурною і беззмістовною. Він програв практично всі кримінальні справи і опинився в плачевному становищі. Із ним ніхто не хотів зв'язуватися. Клієнти вважали за потрібне обходити його стороною і наймати для роботи професійніших юристів.

Якось Пак Чан Хо потрапляє у великі неприємності. Його помилково вважають за спритного і холоднокровного афериста, відомого на прізвисько Велика миша. З цього моменту його життя перебуває у справжній небезпеці. Щоб захистити себе і не дати в образу чарівну дружину, йому доводиться взяти ситуацію під особистий контроль. Задля збереження сім'ї хоробрий чоловік починає розслідувати жорстоке вбивство і дізнається про грандіозну змову, серед учасників якої є представники привілейованого суспільства. Заради пошуку правди йому необхідно поринути у вищий світ. ©Kino4ua Базіка (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?