Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Повернення додому

Рік:
Ор. назва:
Away and Back
Країна:
США
Режисер:
Джефф Блекнер
Тривалість:
01:36:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джек - одинокий батько, який виховує трьох дітей. Вся їхня сім'я живе на березі озера, яке у свою чергу межує з національним парком, де орнітологи вивчають одних із найкрасивіших птахів — лебедів. І так сталося, що одна лебедина пара облаштувала своє гніздо якраз неподалік того місця, де проживають наші герої. І якщо Джек та його старший син до цього сусідства байдужі, то молодші — Френкі та Кайл вирішили виявити цікавість. Їх візит до гнізда не залишився непоміченим. Внаслідок цього пара лебедів атакувала двох дітей, завдавши травми старшому з них. А щоб їм і надалі не кортіло потикатися — птахи вирішили зробити свій візит, але тільки вночі. Але для однієї з них цей політ буде останнім у її житті. ©Kino4ua Повернення додому 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?