Kino4ua.com
HD 720p
R

Едді Мерфі: Delirious

Рік:
Ор. назва:
Eddie Murphy: Delirious
Країна:
США
Режисер:
Брюс Ґоверс
Тривалість:
01:05:55
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | SkomUA
У цьому виступі молодий комік (на той момент Едді було лише 22 роки) дуже сміливо висміює поведінку відомих особистостей, блищачи дотепністю та вражаючи своїм нахабством. Також неможливо без сміху дивитися на чудову пародію на Майкла Джексона і чудове наслідування геніального Джеймса Брауна. Мерфі із захопленням розповідає про своє дитинство та сім'ю, детально розписує, як його мама чудово кидала тапки, а батько постійно зі скандалами доводив, що він у хаті господар. Жарти молодого гумориста ллються через край, що пересипаються міцними виразами та ненормативною лексикою, але більшість історій береться з життя, тому цей гумор не викликає негативу. Тут Едді Мерфі стоїть перед величезною аудиторією, блищить своєю знаменитою усмішкою і його приголомшлива гра не дає відірватися від екрану протягом усього шоу. Всі 70 хвилин ми дивимося театр одного актора, але його феєрична гра та блискучий гумор не набридає до закінчення телешоу. ©Kino4ua Едді Мерфі: Delirious 1983 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?