Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Остання спокуса Христа

Рік:
Ор. назва:
The Last Temptation of Christ
Країна:
США, Канада
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
02:43:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1, НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм Мартіна Скорсезе Остання спокуса Христа розповідає історію Боголюдини Ісуса Христа. За сюжетом фільму Ісус є простою земною людиною — теслею з Юдеї, якій притаманні страхи, сумніви, а так само не чужі різні спокуси. Його відвідують видіння, але Він не може зрозуміти ким він обраний Богом чи Дияволом. Щоб зрозуміти себе, Ісус відправляється мандрувати разом зі своїм другом Юдою. Протягом сорока днів у пустелі Христос перебував на самоті і молитві, Його людський дух піддавався спокусам Диявола. Віра у Всевишнього допомогла пережити це тяжке випробування, повірити в Отця, в Себе і усвідомити свою місію на грішній землі. Він повертається до Єрусалиму і починає проповідувати, несучи у світ любов, але це викликає злість серед влади. Прокурор Іудеї Понтій Пілат, на вимогу розгніваного натовпу, виносить Ісусові смертний вирок через розп'яття на хресті. Однак після страшних мук від розп'яття Христос відчуває останню спокусу мирським життям. Він одружується з Марією Магдалиною, виховує спільних дітей і живе довгим і щасливим життям простої людини. ©Kino4ua Остання спокуса Христа 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?