Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розенкранц і Ґільденштерн мертві

Рік:
Ор. назва:
Rosencrantz & Guildenstern Are Dead
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Том Стопард
Тривалість:
01:57:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Гарні люди
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії фільму розгортаються у Європі 8 травня 1945 року. У Букінгемському палаці живуть дві прекрасні та молоді особи – принцеса Маргарет та її сестра Елізабет. Життя дівчат, звичайно, проходить у розкоші та багатстві, але єдине, чого хочуть юні леді – вирватися за межі палацу та подивитися світ ззовні. Сестри намагаються умовити батьків відпустити їх на прогулянку, до того ж усі жителі святкують День перемоги. Як не дивно, але принцес відпускають на нічну прогулянку, але за однієї умови. Відправитися в місто на всю ніч вони можуть лише у присутності супроводу – двох провідників, які для дівчат є стримуючим фактором. Ці двоє хлопців у формі наводять нудьгу на представниць королівського роду. Маргарет і Елізабет дуже хотіли побачити, як живуть звичайні люди. Те, що з'явилося їхньому погляду, дуже сподобалося дівчатам. Леді, виховані у палаці, нічого подібного ніколи не бачили. Більшість молоденьких дівчат поводилося досить розв'язно, а в деякі моменти навіть дуже непристойно. А хлопці постійно намагалися привернути увагу прекрасних жінок. Коли з'явилися принцеси, всі одразу звернули на них увагу, адже дівчата дуже гарні. Особливо протилежна підлога потяглася до них для знайомства. Юні леді відчули довгоочікувану свободу і пустилися у веселощі, зовсім не замислюючись про наслідки. Життя, що пульсує навколо них, і стільки років, що проходить повз них, сп'янило дівчат, і вони зовсім забули про всі настанови, які давали батьки. Однак знатних осіб чекає не лише романтика, адже в реальному житті є багато не дуже приємних речей. До такого повороту подій жінки не були готові. Їм доведеться зіткнутися не тільки з добрими і чуйними людьми, але і з тими, хто із задоволенням скористається їхньою невинністю та дитячим баченням світу. ©Kino4ua Розенкранц і Ґільденштерн мертві 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?