Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хочу бути тобою

Рік:
Ор. назва:
In Her Shoes
Країна:
США, Німеччина, Велика Британія
Режисер:
Кертіс Хенсон
Тривалість:
02:10:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Роуз – старша дитина. Вона росла дуже серйозною та цілеспрямованою дівчиною. Нині вона займається юриспруденцією та вже заробляє непогані гроші. Роуз на правах старшої сестри наглядає за Меггі - дуже свавільною і легковажною людиною. Крім того, Меггі страждає на дислексію, тобто має деякі проблеми з читанням. Молодша сестра ніяк не може втриматися хоч на якійсь роботі, постійно п'є і надто часто змінює хлопців. Варто зазначити, що після смерті рідної матері сестри жили з батьком і мачухою. Якось між Меггі та мачухою відбувся серйозний конфлікт. Дівчину вигнали з дому. Роуз погоджується допомогти родичці, тому запрошує її пожити деякий час у її будинку. Але в Меггі просто огидний характер, до того ж, за кілька тижнів їй удалося спохмурніти хлопця сестри. До того ж, Роуз застала їх у ліжку у своєму будинку… ©Kino4ua Хочу бути тобою 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?