Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Чорний Адам

Рік:
Ор. назва:
Black Adam
Країна:
США
Режисер:
Жауме Кольєт-Серра
Тривалість:
02:04:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
5 тисячоліть минуло з того часу, як у близькосхідному Кандаку запанувала тиранія. Життя рабів там нічого не коштувало. Місцевий диктатор мріяв заволодіти чарівним кристалом, щоб мати нічим не обмежену владу. Незламаному та непокірному Тет-Адаму, якого боги наділили неймовірною силою, вдалося повалити тирана. Згодом ніхто не міг пояснити безслідне зникнення Тет-Адама, про яке місцеві жителі почали складати казки та міфи.

У сучасному Кандаку зусиллями іноземних інтербандів відродилося рабство. Ці колоніалісти розробляють надра близькосхідної країни для видобутку цінних ресурсів. Місцеве населення вони нещадно експлуатують.

Експедиція археолога Адріанни Томаз може похвалитися несподіваною знахідкою, інфернальним «злим» артефактом – короною демонів, яку виявили у гірському шельфі. У цей момент прокинувся Чорний Адам, якого єгипетські боги наділили неймовірною силою. Довгий час він перебував у в'язниці. Після звільнення ця надлюдина почала жорстоко розправлятися із загарбниками. Чорний Адам залишив свою усипальницю і став відважним бійцем за відстоювання справедливості.

Стародавній ярий такий самий сильний, як Супермен, а в деяких аспектах Чорний Адам його перевершує. Він був союзником та ворогом Ліги справедливості. Шазам – конкурент цього стародавнього героя.

На могутнього та жорстокого Чорного Адама звернули увагу всюдисущі американці. За рішенням Аманди Уоллер у відрядження на Близький Схід були відправлені надлюди - Циклон, що зростає Крушитель Атомів, Людина-яструб, що літає, і чаклун Доктор Фейт.
У цій історії не можна недооцінювати значення професора Адріанни Томаз. Вона – моральний компас для Чорного Адама, який не може визначитися зі своїм амплуа, що вагається між завойовником та захисником нашої планети. ©Kino4ua Чорний Адам 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Арсен
    Арсен
    17 квітня 2023 20:13
    + 0 -
    25 листопада 2022 00:26, Алекс написавши:

    1. Administration
      18 квітня 2023 00:38
      + 0 -
      Це буде останнє для вас попередження, тут ніхто нікого не принижує, інакше блок
  2. Павло
    Павло
    3 грудня 2022 19:52
    + 0 -
    Непогане фентазі.
  3. Алекс
    Алекс
    25 листопада 2022 00:26
    + 0 -
    Фільм гімно з гімна. Скала красавчик.