Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Не хвилюйся, серденько

Рік:
Ор. назва:
Don't Worry Darling
Країна:
США
Режисер:
Олівія Вайлд
Тривалість:
02:02:42
Переклад:
Українська мова https://ashdi.vip/vod/80846
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події, описані у захоплюючій кінострічці під назвою "Не хвилюйся, сонечко", розгортаються в середині минулого століття. В епіцентрі гостросюжетної історії знаходиться миловидна дівчина на ім'я Еліс, яка мешкає в мальовничій Каліфорнії. Їй пощастило познайомитися з привабливим хлопцем Джеком, який швидко підкорив її трепетне серце і зробив пропозицію. Вона погодилася стати його дружиною. Сімейна пара оселилася у затишних апартаментах, які розташовані в експериментальній комуні. Поки працьовитий чоловік заробляв гроші, чарівна дружина наводила ідеальний лад у будинку.

Еліс обожнювала свого привабливого коханого і повністю йому довіряла. Вона звикла жити у рожевих окулярах. Їй подобалося її веселе та безтурботне життя. Чарівна особа терпляче чекала Джека з роботи, захоплено говорячи зі своїми подругами на різні теми. Цілеспрямований чоловік разом зі своїми колегами працював над одним засекреченим проектом. Керівникам компанії було що приховувати від сторонніх очей. Коли похмурі таємниці вилізли назовні, життя прекрасної домогосподарки та її оточення почало перетворюватися на справжній жах. ©Kino4ua Не хвилюйся, серденько 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    6 грудня 2022 16:36
    + +1 -
    Всюди є реклама, і на інших сайтах також 
  2. Рроло
    4 грудня 2022 21:07
    + -2 -
    Гімно сайт . Стільки реклами немає ніде .