Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Королева-воїн

Рік:
Ор. назва:
The Woman King
Країна:
США
Режисер:
Джина Прінс-Байтвуд
Тривалість:
02:14:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | LeDoyen, Багатоголосий закадровий | Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Історія про африканську державу, яку намагалися захопити багато народів. Незважаючи на нечисленність та інші аспекти, народ королівства боровся хоробро, особливо жінки. Адже саме вони становили величезний загін, який шокував ворогів. І головною в цьому загоні була жінка, яку потім назвуть королевою. Саме її бойовий дух, навички володіння мечем та інші якості дозволили державі не боятися нападів. Однак, незважаючи на це, спроби завоювати країну не закінчувалися, і головна героїня змушена постійно бути напоготові. З цієї причини жінка готується і надалі застосовувати свої бойові навички, щоб здолати різних ворогів. Це непросте завдання, але головна героїня завжди стоїть на боці свого народу, який точно поважає її. Разом з іншими жінками-воїнами, королеві доведеться приймати складні рішення. Небезпека нападів не зникла, а отже вороги постійно намагатимуться знайти пролом в обороні та створити хаос у самому королівстві. Лише меч у руках, а також високий бойовий дух жінок-воїнів дозволять головній героїні подолати всі труднощі, а також стати визначною правителькою, яка поведе свій африканський народ до нових перемог. ©Kino4ua Королева-воїн 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?