Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Страх висоти

Рік:
Ор. назва:
High Anxiety
Країна:
США
Режисер:
Мел Брукс
Тривалість:
01:34:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Мел Брукс присвячує картину Майстру Саспенса Альфреду Хічкоку. Сценаристи Мел Брукс, Рон Кларк, Руді Де Лука та Беррі Левінсон досконало вивчили роботи великого англійського режисера та зробили блискучу пародійну комедію, яку можна переглядати багато разів. Крейда в ролі лікаря, який боїться висоти. Він приїжджає працювати в психіатричну лікарню для дуже нервових, щоб очолити цей заклад, і виявляється втягнутим у вбивство, садизм і змову серед лиходіїв-лікарів на чолі з жахливою старшою медсестрою. ©Kino4ua Страх висоти 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?