Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Суші girl / Суші ґерл / Рамен ґерл

Рік:
Ор. назва:
The Ramen Girl
Країна:
США, Японія
Режисер:
Роберт Аллан Екерман
Тривалість:
01:42:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Зрада коханого, руйнування всіх планів на найближче майбутнє, невідомість розвитку події, що лякає, змушують Еббі втекти з рідного міста. Їй хочеться виїхати якнайдалі, що в результаті виявляється Токіо. Саме тут головна героїня картини Суші girl (The Ramen Girl) намагається розпочати своє нове життя. У пошуках джерел доходу вона знаходить роботу у місцевому ресторанчику. Виявляється, кухар готує тут неймовірну страву, за яку відвідувачі готові багато віддати. Геніальний кухар виявився людиною не просто потайливою, а й досить тиранічною. Потрапити до нього в учениці коштувало чималих праць, ось тільки на цьому проблеми лише почалися... ©Kino4ua Суші girl / Суші ґерл / Рамен ґерл 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?