Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Повне беззаконня / Суцільна нісенітниця

Рік:
Ор. назва:
Rock My World / Global Heresy
Країна:
Канада, Велика Британія
Режисер:
Марк Міллс
Тривалість:
01:46:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Перший
Переклад:
Original English Оригінал
Все тече, змінюється. Це гасло повною мірою відчули на своїй шкурі аристократи роду Фокслі. Раніше їхній рід був гордий і багатий, але тепер настали складні часи і останні представники роду загрузли у боргах. Єдиний вихід, що вони знайшли - це здавати свій фамільний особняк у найм і прислуговувати гостям як слуги. Але це не зламало гордих англійців і вони з гідністю витримують усі випробування, що їх доля. Однак вони ще не знають, що скоро їм доведеться прийняти у своєму будинку групу рок-музикантів - «Повне беззаконня / Суцільна нісенітниця» ©Kino4ua Повне беззаконня / Суцільна нісенітниця 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?