Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Щоденник Ноель

Рік:
Ор. назва:
The Noel Diary
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Шайєр
Тривалість:
01:39:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Так Треба Продакшн
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Джейк Тернер - початківець, але вже популярний письменник. Йому вдалося увірватися у світ великої літератури зі своєю першою книгою та підкорити серця читачів. Працюючи над чернеткою наступного шедевра, він готується видати його наступного року. Незадовго до Різдва він дізнається про сумну звістку. Його мати померла і йому необхідно повернутися до рідного міста, щоб зайнятися похороном. Йому доводиться затриматися, щоб розібрати речі і продати будинок, що залишився без господині. Перебираючи її книги, він випадково виявляє щоденник. Його вела невідома йому жінка, але вчитуючись у рядки, Джейк розуміє, що деякі події проливають світло на те, що сталося з ним у дитинстві.

Розкривши кілька таємниць, він хоче знайти власницю щоденника. Познайомившись із молодою дівчиною Рейчел, яка стверджує, що він належав її біологічній матері. Вони були поділені після її народження і не бачилися. Вона намагається знайти її і їй знадобиться допомога. Разом вони вирушають у захоплюючу подорож, досліджуючи власне минуле. Дивовижні відкриття та темні секрети, визнання втрати та необхідність з нею справлятися об'єднують нових знайомих, показуючи, як важливо встигнути поговорити з близькими відверто. ©Kino4ua Щоденник Ноель 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?