Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вартові галактики: Святковий спецвипуск

Рік:
Ор. назва:
The Guardians of the Galaxy Holiday Special
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Ґанн
Тривалість:
00:41:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm, Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фантастичний фільм «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск» приурочений до прийдешніх різдвяних і новорічних свят і розповідає про пригоди команди супергероїв, що полюбилася: Зоряного Лорда, Ракети, Грута, Дракса Руйнівника, Небули і Мантіс. Переживаючи через розрив з Гаморою, Пітер Квілл впадає в депресію. Друзі не можуть бачити його страждання та вирішують допомогти хлопцеві, зробивши для нього ідеальний подарунок на Різдво. Для цього їм доведеться вирушити на Землю і розшукати улюбленого актора Пітера — Кевіна Бейкона, який, звичайно ж, не готовий до зустрічі з інопланетянами з інших галактик. ©Kino4ua Вартові галактики: Святковий спецвипуск 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?