Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

На західному фронті без змін

Рік:
Ор. назва:
All Quiet on the Western Front
Країна:
США
Режисер:
Льюїс Майлстоун
Тривалість:
02:13:25
Переклад:
Українська мова Бгатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет картини розповідає нам про героя Паула Боймера, який є таким же молодим хлопцем, як і мільйони інших, які вирушили на безглузду війну. Він, як і решта хлопців справжній патріот фатерланду, який вірний найкращим ідеалам кайзерівського солдата. Але в міру розгортання сюжету, Пауль стає остаточним пацифістом, людиною, що сьорбнула горя і крові в окопах Першої світової війни. У рідному місті він приходить до свого шкільного вчителя, і вимовляє промову, яка закликає всіх не йти на фронт, не губити життя, душі, але у відповідь на його промову його обзивають зрадником і боягузом. Наприкінці війни Пауль гине. І в останній сцені фільму: на тлі солдатських хрестів обличчя тих, хто пішов на безглузду війну, тих, кого вона забрала. ©Kino4ua На західному фронті без змін 1930 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?