Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Син порядної матері

Рік:
Ор. назва:
Some Mother's Son
Країна:
США, Ірландія
Режисер:
Террі Джордж
Тривалість:
01:51:43
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | BaibaKo
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм розповідає про події, що сталися у 1981 році у в'язниці Мейз (Північна Ірландія), що згодом дістали назву "Голодовка" або "Голодний Бунт". Ув'язнені борці за незалежність Ірландії розпочали повномасштабне голодування у боротьбі за здобуття статусу військовополонених. Англійський уряд вважав їх звичайними злочинцями та терористами і на поступки не йшло. У результаті загинуло 10 бійців ІРА, ще 13 продовжували голодування до того моменту, поки їхній стан не був визнаний критичним. У ході голодування лідера ув'язнених Боббі Сендса було обрано народом Північної Ірландії депутатом англійського парламенту. До своїх обов'язків не зміг розпочати т.к. через 66 днів помер... Фільм добре розкриває роль і участь матерів борців за свободу рідної країни. Показує які труднощі ставить їх доля і які жертви доводиться йти. ©Kino4ua Син порядної матері 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?