Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Усміхайся

Рік:
Ор. назва:
Smile
Країна:
США
Режисер:
Паркер Фінн
Тривалість:
01:55:36
Переклад:
Українська мова Пофесійний дубльований | LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
До психотерапевтки Роуз (Созі Бейкон), яка працює в установі для душевнохворих, надходить нова пацієнтка. Молода багатообіцяюча дівчина, кандидатка наук, каже, що не божевільна: просто її переслідує демон, який набуває форми людини зі страшною усмішкою і шепоче на вухо про швидку смерть. Хоч би як намагалася Роуз заспокоїти пацієнтку, після істеричного припадку та зловісно посміхається і перерізає собі горло. Після інциденту усміхнений демон починає переслідувати саму Роуз.
Головна героїня живе з ПТСР: коли Роуз була маленькою, мати померла в неї на очах передозування. Дівчина зберігає біль у собі, маскує справжні почуття натужною посмішкою, боїться по-справжньому відкриватися близьким і прикривається словесною заготівлею «зі мною все добре». Демон реагує на травму, катує жертву галюцинаціями та нав'язливими думками, переходячи до нового видобутку знову ж таки через ментальну травму.
Роуз ніхто, звичайно, не вірить, як і вона не вірила пацієнтці, поки сама не зіткнулася з демоном. Наречений віддаляється, навіть не намагаючись вислухати, рідна сестра, яка пережила травму після смерті матері, забороняє з'являтися на порозі свого будинку. Тут можна легко провести паралель з тим, як здорові люди не розуміють і не сприймають проблеми близьких із ментальними захворюваннями, часто відвертаючись від них або радячи «просто не турбуватися». ©Kino4ua Усміхайся 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?