Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Супергерой мимоволі

Рік:
Ор. назва:
Superwho? / Super héros malgré lui
Країна:
Франція
Режисер:
Філіпп Лашо
Тривалість:
01:22:28
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | В одне рило
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Седрік (Філіп Лашо, Коп на драйві) - актор-невдаха, чий єдиний акторський козир - роль реклами презервативів. Але все ось-ось зміниться, коли він за малоймовірним, але досить кумедним збігом отримує роль Бадмена - першого французького супергероя. Седрік сповнений рішучості розбити свої невдачі і стати першокласною кінозіркою. Але раптом він отримує травму голови в автокатастрофі та забуває про все, включаючи свою особистість. Коли він потім приходить до тями в «бедмобиле» в костюмі супергероя, оснащеному дивовижними гаджетами і пачкою грошей, єдине логічне пояснення для нього полягає в тому, що він супергерой. Чи зможе розгублений та безвідповідальний невдаха боротися зі злочинністю та врятувати світ? ©Kino4ua Супергерой мимоволі 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Катерина
    Катерина
    29 грудня 2022 17:43
    + 0 -
    З якого дива лише свинособачою???? Я спеціально завантажувала у вас, щоб подивитися українською, а ви мені таку свинособаку підклали!!!